SwimStream nieuwe sponsor van PSV Zwemmen!

In 2020 hebben we allemaal gemerkt hoe het is als je geen duik kunt nemen in ons vertrouwde zwembad. Maar sommige zwemmers konden toch zwemmen. In hun eigen tuin! Soms met een slimme constructie maar de echte geluksvogels met een tegenstroom.

In diezelfde tijd kwam PSV Zwemmen in contact met SwimStream. En dat was zo waardevol dat we ze nu kunnen toevoegen aan ons rijtje met sponsors!

SwimStream is een bedrijf al 25 jaar tegenstroomtechnologie levert. Het bedrijf is gevestigd in Boxtel en wordt geleid door de 76-jarige Barth Ninaber van Eyben. Toen Barth een aantal jaren op Bermuda woonde, zwom hij zelf elke dag op zee. Eenmaal terug van Bermuda heeft hij zijn hobby omgezet in een nieuw product: zwemmachines.

Met de zwemmachine kan je in een klein zwembad een tegenstroom ontwikkelen waardoor je je training gewoon kunt afwerken in een bad van nog geen 4 meter lang! Het mooie van de SwimStream zwemmachines is dat je deze volledig los in elk zwembad kunt plaatsen. Zelfs in een Intex zwembad! Uiteraard kan de zwemmachine ook helemaal ingebouwd worden in een nieuw zwembad.

Neem vooral eens een kijkje op de website: www.swimstream.nl