International Talent Trophy 2022

In 2022 organiseert PSV Zwemmen de International Talent Trophy (ITT) van 18 tot en met 20 maart 2022. Het is inmiddels de derde editie van de ITT, waarin junioren- en jeugdzwemmers kennis kunnen maken met een wedstrijd met een internationaal karakter.

De afgelopen twee edities hebben laten zien dat het behalen van goede prestaties hand in hand kunnen gaan met een weergaloze sfeer in het zwembad. Ook dit jaar belooft het weer een waar zwemfeest te worden waarin niet alleen plaats is voor de traditionele zwemafstanden, maar ook verfrissende nieuwe evenementen zoals de mystery medley en de crown race.

Het team dat de meeste punten verzamelt in de finalesessie op zondagmiddag gaat naar huis met de International Talent Trophy. ZPC Amersfoort won in 2019 en MEGA Gent in 2020, welk team zal er dit jaar op de hoogste trede staan?

Wil jij ook deelnemen aan deze wedstrijd met internationale allure? Lees dan snel verder en hopelijk zien we elkaar tijdens de ITT 2022. Lees meer via http://itt.psvzwemmen.nl