Koop loten via de Grote Club Actie

Geef PSV Zwemmen een steuntje in de rug door een of meerdere loten te kopen via de Grote Club Actie. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club. Bovendien maak jij kans op mooie prijzen (winkans 1 op 10).

> Koop direct een lot van PSV Zwemmen


PSV Zwemmen zet zich in voor topzwemmen in Eindhoven. Daarvoor zijn vrijwel alle elementen aanwezig:

  • Getalenteerde zwemmers die vele uren trainen en samen een sterk team vormen
  • Een team van enthousiaste, deskundige trainers die de zwemmers optimaal begeleiden
  • Een prachtige trainingslocatie: het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion
  • Een hele club vrijwilligers die het zwemmen en de wedstrijden mogelijk maken

We zijn een club met ambities. Ambities die in vrijwel ieder bedrijf leven, maar dan vertaald in andere termen: vitale medewerkers, sterk teamwerk en een cultuur waarin iedere medewerker kan excelleren. We komen graag in contact met bedrijven die zich herkennen in onze ambitie. We zijn ervan overtuigd dat wij elkaar kunnen helpen om tot de top te behoren.

Om onze ambitie waar te maken, hebben we de steun van particulieren en bedrijven nodig. Met een jaarlijkse bijdrage kunt u het verschil maken voor onze zwemmers en trainers. Hoe kunnen we u helpen om uw ambities te verwezenlijken?


Partners van PSV Zwemmen

Heeft u bewondering voor de discipline van topzwemmers (in de dop)? Hecht u waarde aan topzwemmen in Eindhoven? Vindt u het belangrijk dat onze zwemmers hun ambities kunnen verwezenlijken?

Word dan partner van PSV Zwemmen. Als Partner van PSV Zwemmen maakt u het verschil voor onze zwemmers.

U wordt al Partner van PSV Zwemmen met een jaarlijkse gift van € 1000,=.

Uw voordelen:

  • Logovermelding van uw organisatie op de website van PSV Zwemmen
  • Interview op de website en vermelding in de nieuwsbrief
  • Twee keer per jaar deelname aan clinics van PSV Zwemmen
  • Gratis toegang tot grote wedstrijden in Eindhoven, zoals de Swimcup en de International Talent Trophy
  • We laten u weten wat we met u bijdrage hebben gedaan, zodat u dit kunt vermelden in uw eigen communicatie naar medewerkers en/of klanten

Vrienden van PSV Zwemmen

Bent u particulier en draagt u PSV Zwemmen een warm hart toe? Word dan Vriend van PSV Zwemmen. Met een jaarlijkse gift van slechts € 100,= ondersteunt u onze vereniging enorm. Vele vrienden maken ons nog sterker!

Als vriend houden we u op de hoogte van de successen van onze zwemmers door middel van een nieuwsbrief, kunt u twee keer per jaar deelnemen aan een zwemclinic van PSV en ontvangt u een Winnercam armband met proefabonnement van een jaar.


Gaat u met ons mee op reis?

Helpt u ons mee om onze ambities te behalen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!